Plafonds

Plafonds en verlichting

Plafonds zijn er allereerst om ruimtes fraai af te werken. Maar ze hebben meer voordelen. U onttrekt er ook leidingen en bedradingen mee aan het oog en verbetert de akoestiek. Bovendien is het plafond een uitstekende basis voor een verlichtingsplan. Slukom heeft voor elke situatie het juiste plafond.

Metal Stud plafonds
Metal Stud plafonds hebben een metalen profiel als basis. Hierop brengen we gipskartonplaten aan. Deze kunnen een naadloos gesloten plafond vormen. Dit plafond kunt u vervolgens laten afwerken zoals u dat wilt: glad of als schuurplafond. Ook bent u volledig vrij in de plaats waar bijvoorbeeld de verlichting, ventilatie en de airconditioning moeten komen. Het plafond is bovendien sterk brandvertragend, geluids- en warmte-isolerend. Slukom levert en monteert plafonds van onder andere Armstrong, Rockfon, OWA en Eurocoustic.

Systeemplafonds
Dit type plafonds is ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, zorgcentra, scholen en winkels. Het systeem bestaat uit een rasterwerk, waarop losse plafondplaten liggen. De ruimte er boven is daardoor altijd gemakkelijk toegankelijk. Handig als u later wijzigingen wilt aanbrengen in uw leidingennetwerk of verlichtingsplan. Systeemplafonds dragen verder ook bij aan een betere akoestiek. Slukom levert en monteert plafonds van onder andere Armstrong, Rockfon, Ecophon, OWA en Eurocoustic.

Verlichting
Een goede verlichting is belangrijk voor een prettig werk- en verblijfklimaat. Als u kiest voor in het systeemplafond geïntegreerde verlichting, hebt u niet meer te maken met losliggende draden of vrijstaande lampen. We werken nauw samen met verlichtingsfabrikanten. Zij kunnen gedetailleerde verlichtingsberekeningen uitvoeren, volledig afgestemd op uw wensen. Deze vertalen wij vervolgens in een concreet voorstel.

Opdrachtgever: 
Achmea Health Center

Wapenveld

Terug terug Afdrukken print