Wanden

Wanden en scheidingswanden

Op zoek naar mogelijkheden om grotere ruimtes eenvoudig af te werken of op te splitsen? Tijdelijk of permanent? Slukom heeft oplossingen voor alle situaties: voor nieuwbouw en renovatie, utiliteitsbouw en woningen.

Metal Stud wanden
Metal Stud wanden zijn niet-dragende binnenwanden, bestaande uit een stalen frame met gipsplaten. Deze wanden zijn leverbaar als voorzetwand en als scheidingswand. Met dit type voorzetwand werkt u slechte of lelijke muren mooi af en kunt u leidingen meteen perfect wegwerken. Bovendien is de wand geluids- en warmte-isolerend en brandwerend te maken tot minimaal 60 minuten.

Luxe systeemwanden
Deze eenvoudig verplaatsbare, niet dragende geïsoleerde binnenwanden worden vooral veel toegepast in kantoren, ziekenhuizen en scholen. Het grote voordeel is dat ze in een bestaande situatie geplaatst kunnen worden, en geen sporen achterlaten op vloerbedekking en plafond na demontage. Ander voordeel is de grote keuzevrijheid: het metalen profiel kunt u aan weerszijden fraai afwerken met diverse soorten wandplaten of dubbel glas. En de keuze later wijzigen is heel simpel. Kijk voor de mogelijkheden op www.wipro.nl of www.triplan.net.

 

Opdrachtgever:
Wärtsila Nederland

Zwolle

Terug terug Afdrukken print